danskebygningsmodeller.dk

Unik portal med 3D-modeller af historiske etagebyggerier og konstruktionsdetaljer

Sammen med danskbyggeskik.dk udgør denne danskebygningsmodeller.dk en fantastisk indføring i, hvordan etagebyggeriet i Danmark har udviklet sig gennem 120 år - fra 1850 og frem til 1960-erne. Byggeskikken og særlige sammenbygningsdetaljer, der er udvalgt efter deres sammensætning og kompleksitet, er her vist i en hidtil uset detaljeringsgrad i 3D. Modellerne kan drejes 360 grader, og er for fleres vedkommende vist både som oprindelige konstruktioner og som eksempler på ændringer, hvor konstruktionerne har været skadede eller ikke længere lever op til nutidig standard, fx tagopbygninger og isoleringsforhold.

Det er altafgørende at tekniske rådgivere og udførende håndværkere kender bygningsfysikken i de bygninger, som de måtte arbejde med at renovere og energioptimere, og med danskbyggeskik.dk og danskebygningsmodeller.dk findes der ikke længere undskyldninger for, at byggefejl i ældre etageejendomme kan skyldes manglende indsigt i, hvordan disse bygninger er skruet sammen! Begge portaler er frit tilgængelige på internettet og er dermed gratis at bruge.

Prøv selv

Sidst ændret: 18-03-2015

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71