Energikoncept.dk & Referencekatalog

Webværktøjer til effektivt overblik og inspiration

Med webværktøjet energikoncept.dk er det nemt at få overblik over, hvordan man renoverer en boligetageejendom mest energirigtigt. Bygningen oprettes med stamdata og informationer om bygningens form, konstruktion og materialer, som værktøjet omsætter til en 3D bygningsmodel. Modellen bruges herefter til at lave ét eller flere forslag (koncepter) til, hvordan bygningen energioptimeres og hvad konsekvenserne heraf vil være i form af energibesparelser og økonomi. Når der er lavet et forslag, der bedst muligt lever op til forventningerne, kan der automatisk genereres en rapport over resultatet.

Prøv selv!

I referencekataloget er der masser af inspiration at hente. Her er der en illustreret bruttoliste over tiltag, der kan give energibesparelser i en bygning, og samtidigt findes der to konkrete eksempler på ejendomme, som virtuelt er energirenoveret med udvalgte af disse tiltag - i to forskellige scenarier, nemlig et indvendigt og et totalscenarium.

Kig selv!

Begge portaler er frit tilgængelige på internettet og er dermed gratis at bruge!

Sidst ændret: 18-03-2015

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71