Gå-hjem-møde: Renoverede demonstrationshuse 16. juni

AlmenNet afholder fyraftensmøde d. 16. juni 2011 kl. 15-17, hvor man kan se 'Albertslund-konceptet', som med udgangspunkt i forskellige boligtyper har til formål at udvikle og demonstrere mere omkostningseffektive og industrielle energirenoveringsløsninger til den eksisterende boligmasse.

Man får lov til at besøge byggepladsen og se på den næsten afsluttede renovering af en sammenhængende rækkehusblok med seks boligenheder. Husene indgår i det såkaldte EUDP-demonstrationsprojekt, der har til formål at afprøve forskellige energiklasser og skal være forgangsmodeller for den videre renovering af rækkehusene i Albertslund Syd.

Renoveringen af rækkehusene er omfattende og svarer til at hvert hus bliver renoveret for 1.4 millioner. For det beløb får beboerne: efterisolering af facaderne på ydersiden af den eksisterende facade, renovering af tagkonstruktionen, udskiftning af varmeinstallationer og udskiftning af alle yderdøre og vinduer samt etablering af vinduer på havesiden af 1. sal.

Albertslund-konceptet

Udviklingsprojektet har fået titlen 'Albertslund-konceptet', som med udgangspunkt i forskellige boligtyper har til formål at udvikle og demonstrere mere omkostningseffektive og industrielle energirenoveringsløsninger til den eksisterende boligmasse. Løsningerne udvikles i et partnerskab mellem Bo-Vest, kommunen, rådgivere og producenter.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at skrive til: almennet@almennet.dk
Sidste tilmeldingsfrist d. 13. juni.

Tid: 16. juni 2011, kl 15-17
Sted: Fiskens Kvarter 1A-F, 2620 Albertslund

Arrangementet er gratis.

Gå-hjem-mødet afholdes i et samarbejde mellem Bo-Vest, FBBB og AlmenNet.

Sidst ændret: 27-06-2011

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71