AlmenNet lancerer webbaseret inspirationskatalog

AlmenNet har lanceret et nyt Inspirationskatalog på nettet! På www.inspirationskatalog.dk kan du få gode idéer fra innovative renoveringsprojekter og lære af de andres vigtige erfaringer.

Det er fornuftigt at gå et godt projekt i bedene, og det er meget værdifuldt at få andres erfaringer. Derfor er vidensdeling af konkrete projektløsninger afgørende, når renovering og fremtidssikring skal planlægges. Med AlmenNets Inspirationskatalog har den almene sektor fået et brugbart og fælles værktøj, som kan anvendes af boligadministrationerne og kvalificere drøftelserne med beboere, rådgivere og andre involverede i udviklingen af almene boliger.

Hvad indeholder kataloget?

I Inspirationskataloget kan du finde visionære eksempler på fornyelse af eksisterende alment boligbyggeri. Der vil typisk være tale om afsluttede renoveringer, men du kan også finde eksempler på interessante renoveringssager under gennemførelse. Under det enkelte projekt finder du fotos, tegningsmateriale, video, stamdata samt beskrivelser af projektet, organisering, beboerinddragelse og vigtige erfaringer. Du kan også finde links til tilknyttede projekter eller anden relevant materiale på nettet.

Et brugerdrevet web-katalog

Det er vigtigt at understrege, at AlmenNets Inspirationskatalog er drevet af brugerne. Det betyder, at det er brugerne - typisk projektlederne for renoveringssagerne - som anbefaler, indberetter og formidler spændende fremtidssikringsprojekter gennem Inspirationskataloget. Som bruger af kataloget har du også mulighed for at kommentere på projekterne og du kan videndele nemt via Facebook, Twitter eller LinkedIn. En særlig feature, som du sikkert får glæde af, er værktøket 'Lav eget katalog'. Her kan du let sammensætte dit eget pdf-katalog med projekter fra Inspirationskataloget og efterfølgende printe det ud eller maile det videre.

Besøg www.inspirationskatalog.dk i dag

Sidst ændret: 30-05-2011

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71