NY DESIGNGUIDE: ARKITEKTUR - ENERGI - RENOVERING

I december 2013 udkom en ny designguide for energi–, dagslys– & indeklimarenovering, som er henvendt til arkitekter, konstruktører og bygningsingeniører.

Designguiden skal bruges tidligt i renoveringsprocessen; før bygherren har fastlagt programkravene, og før rådgiverne har tegnet de første skitser. Designguiden omfatter ni bygningstypologier med tydelige arkitektoniske, byggetekniske og funktionelle egenskaber, og den præsenterer såvel kvalitative som kvantitative designstrategier.

Formålet med guiden er, at der tidligt i renoveringsprocessen kan skabes et hurtigt overblik over forskellige strategier for energirenovering, og kan inspirere til at tænke i helheder og merværdi.

Målet er at understøtte udviklingen af kvalificerede renoveringsstrategier som forener energi-, dagslys- og indeklimakrav med de øvrige projekteringsparametre.

Designguiden er udarbejdet af Statens Byggeforskningsinstitut - Aalborg Universitet og Henning Larsen Architects, og er finansieret af Energifonden og Realdania.

Yderligere information: www.sbi.dk/designguide eller kontakt projektlederen Rob Marsh på rom@sbi.aau.dk

Sidst ændret: 02-01-2014

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71