Motiverer synlighed af energiforbrug til energibesparelser og kan vi beregne dem?

Det er spørgsmålene der stilles og drøftes på et netværksseminar på Building Green den 10. oktober

Bo-energi-netværket benytter Building Green i Forum i dagene 9. og 10. oktober 2013 til at afholde et netværksseminar, hvor vi sætter fokus på de igangværende tre pilotprojekter. Fortællingen om projekterne vil denne gang fokusere på, hvilke metoder vi anvender for at nå de resultater, som vi gerne vil opnå, og hvilke faldgruber, som vi støder på undervejs. Og det er ikke kedeligt!

I pilotprojekterne på Frederiksberg hhv. i Herning er det tilgængelighed til informationer af energiforbruget gennem synliggørelse og dialog - og ikke mindst de potentielle motiverende effekter heraf, der er på dagsordenen, mens det er problemstillingen mellem det beregnede energiforbrug (før en energirenovering) og det faktiske energiforbrug (efter en energirenovering), der er i centrum i pilotprojektet i Valby.

Seminaret henvender sig særligt til deltagerne i bo-energi-netværket, men er åbent for andre interesserede. Hvis man har tid, er det oplagt at besøge udstillingen inden seminaret starter kl. 15.00.

Læse mere om og tilmeld dig seminaret

Sidst ændret: 25-09-2013

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71