Tænketank offentliggør sit arbejde

Tænketank om Bygningsrenovering offentliggør ved et arrangementet d. 24. januar rapporten ”Fokus på bygningsrenovering”. Rapporten samler op på de overvejelser, som tænketanken har gjort sig undervejs i det sidste års arbejde og lancerer syv nye initiativer på området.

Det er en bred kreds af byggeriets aktører, som står bag Tænketank om Bygningsrenovering og de syv initiativer i den afsluttende rapport. Initiativtagerne er Realdania og Grundejernes Investeringsfond.

”I mange renoveringsarbejder gør man, som man plejer. Der er behov for at tænke nyt og helhedsorienteret. For eksempel bør muligheden for energibesparelser og benyttelse af præfabrikerede løsninger altid overvejes. Jeg er glad for, at vi har fået samlet hele branchen bag vores bud på, hvordan vi forbedrer vilkårene for bygningsrenovering”, siger administrerende direktør Lars Axelsen, Grundejernes Investeringsfond.

Læs mere og tilmeld dig

 

Sidst ændret: 15-01-2013

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71