Energirenovering med dialog som redskab

Ny publikation til inspiration for beboerinddragelse i arkitektonisk udviklingsproces

Publikationen ’Energirenovering med dialog som redskab’ præsenterer 12 eksempler på arkitektonisk udvikling af private udlejningsejendomme med udgangspunkt i behovet for energirenovering. Inspirationen til forslagene er vokset gennem interviews og åben dialog med beboerne i ejendommene. I processen er dårligt indeklima, træk, fugt og manglede isolering blevet erstattet af altaner med passiv solvarme, støjskærme og solceller, og for at sikre en realisme i forslagene er der foretaget energiberegninger og huslejeberegninger efter reglerne om omkostningsbestemt husleje.

Publikationen er tænkt som et inspirationsværktøj for andre, som ønsker at energirenovere under hensyntagen til arkitektonisk udvikling af boligmassen og bokvaliteten, og samtidigt ønsker beboerne inddraget som aktive medspillere i processen.

Arkitektfirmaet Plan & Proces står - i samarbejde med Energi-Midt og Arkitektfirmaet Ole Dreyer – bag publikationen, der har modtaget økonomiske støtte fra Ministeriet for Byer, Boliger og Landdistrikter, og som står som udgiver.

Hent publikationen (pdf)

Yderligere oplysninger fås hos Arkitektfirmaet Plan & Proces

Sidst ændret: 16-09-2012

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71