2nd Chance: Bæredygtig energirenovering af det murede byggeri

Ny publikation til inspiration og debat om bæredygtig energirenovering af det murede byggeri

Illustration: Tanja Jordan Arkitekter MAA

Den 4. september 2012 udkommer en ny publikation, der samler resultaterne af et udrednings- og idéprojekt under ovennævnte titel. Projektet er initieret og gennemført af Tanja Jordan Arkitekter i samarbejde med COWI A/S, og med økonomisk støtte fra ministeriet for Byer, Boliger og Landdistrikter (MBBL) via byfornyelseslovens forsøgsmidler.

Med udgangspunkt i fire konkrete boligejendomme/-bebyggelser har parterne bag projektet undersøgt og analyseret muligheder og potentialer for at opnå energibesparelser og samtidigt reducere CO2-udledningen ved opvarmningen af boligerne og bygningerne.

Potentialerne er belyst med respekt for økonomi, arkitektur, bygningskultur, bokvaliteter, indeklima osv., og der er lagt vægt på en repræsentativitet i valget af 'cases', så forslagene umiddelbart vil kunne inspirere, samt skabe debat og dialog mellem bygherrer, beboere, kommunale myndigheder, tekniske rådgivere, udførende byggefolk og leverandører til byggeriet.

Hent publikationen (pdf)

Som en del af formidlingen af projektets resultater vil der kunne bestilles indlæg på konferencer, seminarer og lign. Henvendelse herom kan ske til arkitekt MAA Tanja Jordan.

Sidst ændret: 16-09-2012

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71