Ny dagsorden for bygningsrenovering i Danmark

Konference den 9. maj 2012 kl. 12.00 - 17.00 i Bygningskulturens Hus, Borgergade 111. København K

Siden foråret 2011 har Bygherreforeningen i samarbejde med Grundejerenes Investeringsfond og en række af byggeriets parter drevet initiativet Renovering på dagsorden, der har haft til formål at sætte bygningsrenovering højere op på den faglige og politiske dagsorden. Renoveringsområdet har hidtil stået meget i skyggen af nybyggeriet, men da mindst halvdelen af byggeriets omsætning ligger inden for denne del af byggeaktiviteten - i den nuværende lavkonjunktur udgør bygningsrenovering inkl. gør-det-selv den langt overvejende del af aktiviteterne, har parterne fundet anledning til at skabe en større opmærksomhed om denne del af byggeriet.

En række ændringer i samfundet og de politiske prioriteringer har bidraget parallelt til et paradigmeskift, så udviklingen af den eksisterende bygningsmasse i dag anses for at være en af de kommende års helt store udfordringer, ikke mindst på energiområdet. Klima-, Energi- og Bygningsminister Martin Lidegaard har i den forbindelse proklameret, at der skal udarbejdes en national strategi for, hvordan vi i fællesskab får opgraderet og fremtidssikret bygningsmassen, og dette ønsker byggeriets parter at bidrage aktivt til.

På konference vil en række repræsentanter fra byggeriets forskellige parter give deres bud på, hvordan sektoren kan bidrage til denne strategi, og dermed sikre at der opstår et fælles ejerskab, når strategien skal udmøntes.

Det er gratis at deltage i konferencen, men tilmelding er nødvendig. Antallet af deltagere er begrænset til 150 personer.

Program og tilmelding

NB! Husk at anføre, om du kommer kl. 12 og gerne vil have en sandwich.

Sidst ændret: 05-09-2012

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71