Ny inspirationsbog med renoveringseksempler

GI og Dansk Bygningsarv sætter fokus på det gode renoveringseksempel

Bogen "Renovering - 25 eksempler på vellykket renovering" sætter fokus på de udviklingsmuligheder der ligger i renoveringsfeltet, og indeholder en række nyere danske renoveringsprojekter fra hele landet. Projekter, der hver på deres måde har skabt værdi for ejerne, den enkelte bruger og hele samfundet - og projekter, der kan inspirere mange i arbejdet med at forbedre vores bygninger, boliger og byer for fremtiden.

Der er Grundejernes Investeringsfond, der er initiativtager til bogen, og adm. direktør Lars Axelsen siger i forbindelse med lanceringen: "Med denne bog sætter vi fokus på en række vellykkede renoveringsprojekter, der er gennemført i de seneste år. Grundejernes Investeringsfond vil gerne vise de udviklingsmuligheder og den værdi, der ligger i renoveringsfeltet. Det er vores håb, at mange vil finde inspiration i bogens eksempler til at skabe endnu bedre løsninger og øge kvaliteten i arbejdet med at vedligeholde og forbedre vores bygninger".

Bogen er udarbejdet af Dansk Bygningsarv og kan downloade bogen gratis som PDF fra www.bygningsarv.dk og www.gi.dk.

Trykte eksemplarer rekvireres ved henvendelse til info@bygningsarv.dk. Bogen er gratis, men ved bestilling af trykte eksemplarer betales et beløb på 85 kr. for porto og ekspedition.

Sidst ændret: 01-02-2012

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71