Eksklusivt valgmøde om energirenovering

Mandag den 12. september 2011 kl. 15.00 -16.30 (ca.)                                       i GI's lokaler, Ny Kongensgade 15, København K

 

Kom og hør engagerede folketingskandidater blive udfordret af skarpe byggefolk!

Der tales meget om, at der skal mere gang i energirenovering for at sikre opfyldelsen af de politiske målsætninger om nedsættelse af energiforbruget i Danmark. Det store spørgsmål er, hvordan det kan ske? Har politikerne, bygningsejerne og byggesektoren en fælles målsætning og en vilje til at gennemføre det, der er nødvendigt?

Erkendelsen af, at energirenovering vil have positiv effekt på både klimaet, energiforbruget i samfundet og beskæftigelsen i byggeriet, har bragt emnet frem på den politiske dagsorden i den igangværende valgkamp op til folketingsvalget den 15. september 2011. Men er der substans i de hidtidige politiske udmeldinger fra de forskellige partier?

Det får komme an på en prøve!

Ida Auken, MF, miljøordfører (SF), Morten Østergaard, MF, næstformand og finansordfører (R), Lars Weiss, MBR (S) og Nikolaj Bøgh (K), der alle er opstillede kandidater til folketingvalget, har sagt ja til at tage en rask debat om klima- og energirenovering med direktør Henrik L. Bang, Bygherreforeningen, afdelingschef Carsten Pietras, COWI, erhvervspolitisk chef Torben Liborius, Dansk Byggeri, sektionsdirektør John Sommer, MT Højgaard og direktør Jane Sandberg, Akademisk Arkitektforening.

Der vil også være mulighed for deltagerne at stille spørgsmål undervejs.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er principielt åbent for alle interesserede, men der er begrænset deltagerantal. Tilmelding er derfor nødvendig og sker efter først-til-mølle-princippet. Tilmeld dig pr. e-mail til gks@bygherreforeningen.dk snarest muligt - og senest torsdag den 8. september 2011 kl. 15.00.

Sidst ændret: 06-09-2011

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71