Energirenovering i brugerperspektiv

Bygningskulturens Hus / 13-09-2011 13:00-16:30
Borgergade 111, 1300 København K

Under titlen 'Energirenovering i brugerperspektiv' afholder Bygherreforeningen et netværksseminar den 13. september 2011  kl. 13.00 - 16.30 i Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København  K.

Programmet indeholder spændende indlæg af Martin Lidegaard, formand for Tænketanken Concito, der bl.a. sætter spotlys på det såkaldte 'paradoksproblem' omkring finansieringen af energirenovering af lejeboliger, Anders Lyngtorp, CSR-konsulent i PrivatBo, der introducerer et pilotprojekt med afprøvning af metoder til monitorering og benchmarking af energiforbrug på brugerniveau, Bent Gordon Johansen, Regionschef i DOMEA, der introducerer tanker bag og intentioner med grønne regnskaber i almene boligafdelinger og Claus Poulsen, forretningsfører i AL2Bolig, der fortæller om et omfattende energirenoveringsprojekt i Langkærparken i Tilst.

Ydermere vil foreløbige konklusioner af en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse om lejernes holdninger til energirenovering blive præsenteret af Rambøll  Management.

Hent programmet (pdf).

Efter eftermiddagens program vil der være lejlighed til at netværke over et glas vin.

Tilmelding

Sidst ændret: 09-09-2011

Log ind for at kommentere

Brugernavn
Dit brugernavn som du logger ind med.
Kodeord
Dit password som du logger ind med.
Navn
Dit navn. Dette bliver brugt i mails til dig.
Email
Din email som du modtager nyhedsbreve på hvis du ønsker det.
Tilmeld nyhedsbrev
Vælg her om du ønkser at modtage nyhedsbrev.
Tilmeld Ny Bruger
Login

Af: Michael Christiansen

Jeg kan desværre ikke komme til seminaret, men vil gerne have adgang til materialet bagefter om muligt. Mange hilsener Michael Christiansen VIA UC Horsens

Besvar kommentar

Send
Annuller
Energirenovering af lejeboliger - C/O Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - info@bygherreforeningen.dk - 70 20 00 71